IDA-VIRUMAA KUTSUB SÕBRAD KÜLLA

Narva. Foto: Urmas Saard / Külauudised

Tänasest algavad Ida-Virumaal Eesti esimesed küllakutsumise talgud, millega toetatakse maakonna turismi. „Kutsu sel suvel sõbrad ja sugulased just Ida-Virumaale külla,” öeldakse üleskutses.

Talgutel osalemiseks tuleb ennast registreerida talgute lehel. Vastusena saadetakse elektronposti aadressile juhis koos eelkujundatud kutsega, mida võib saata erineval viisil sõpradele.

Soovides olla üks küllakutsumise algatajatest ja oma sõpradega Ida-Virus midagi põnevat ette võtta, siis võib sinnagi oma kutse läkitada. Lehelt leiab ka valiku erinevatest juba valmiskujundatud kutsetest, mida julgustatakse innukalt kasutama, et ühiselt sugulaste või tuttavatega Ida-Virut avastada. Hetkel saab valida 22 erineva kujunduse seast kõige sobivama. Neist pea pooled on riigikeelsed, ülejäänud venekeelsed.

Kõigi küllakutsumise talgutel osalejate vahel loositakse välja suuremaid ja väiksemaid üllatusi Ida-Viru Turismiklastri poolt. Kutsuda saab suve jooksul, aga loosimises osalevad üksnes need kes registreeruvad talgutele kuni 17. juunini – siis toimub loosimine.

KU päevatoimetaja