KUTSE PALJUSID PAIKU HÕLMAVALE SEIKLUSORIENTEERUMISELE

Seiklusorienteerumine toimub 18. maist 30. juunini Eesti Tervislike Omavalitsuste Võrgustiku eestvedamisel tosinas omavalitsuses üle Eesti. Osalejatel on valida 23 orienteerumisraja vahel, kus on enam kui 240 kontrollpunkti.

MOBO rakendus, kuvatõmmis kodulehelt
MOBO rakendus, kuvatõmmis kodulehelt

Kuue nädala jooksul on avatud samaaegselt kõik KOV-i ühisprojektis osalevad rajad, mis on esmakordselt läbitavad nutiorienteerumisena läbi MOBO rakenduse. Kusjuures paljud neist jäävad üles MOBO püsiradadena ka pärast 30. juunit.

Seiklusorienteerumise põhimõte on väga lihtne. Osaleja saab valida endale sobiva raja, tempo, liikumisvahendi, kaaslased ja päeva, millal liikuda soovib. Osa radu on läbitavad jalgrattaga, tõukerattaga, lapsevankriga ning ratastooliga. Ettevõtmisega liitujatele tagatakse rõõm vabas õhus liikumisest ja tore ajaveetmisviis nii kodukohas kui üle Eesti.

Rajad asuvad Lääne-Virumaa, Jõgevamaa, Põlvamaa, Võrumaa ja Põltsamaa valdades: Põlva 9km rada, Põlva linna 4km rada, Rakvere, Sõmeru-Näpi rada, Tamsalu, Tapa, Ulvi, Veltsi, Vinni, Viru-Nigula, Võsu, Väike-Maarja alevik.

Täpsema info ürituse ametlikul kodulehel.

Print

 

 KU päevatoimetaja

Share via
Copy link
Powered by Social Snap