Relsiralli võit läks Venemaale

Laupäeval, 3. augustil lõppenud rahvusvahelise raudteelaste võistluse Relsiralli võidu viis koju Venemaa Oktoobriraudtee, pumbates kahe päeva jooksul 140 kilomeetrit ning lahendades teel erinevaid meeleolukaid ülesandeid. Relsiralli eesmärk on aidata kaasa raudteeohutuse parandamisele, üksteisega arvestamise ning märkamise olulisusele.

Relsiralli 2019 võit läks Venemaale. Foto Urmas Saard
Relsiralli 2019 võit läks Venemaale. Foto: Urmas Saard

Pärast kahepäevast pinevat võistlust ning 140 kilomeetri käsidresiinidel pumpamist kuulutati XI Relsiralli võitjaks Venemaa Oktoobriraudtee. Teisele kohale asetus Enefit Eesti Energia spordiklubi ning kolmandale Viru Keemia Grupp.

Tänavusest võistlusest võttis osa 15 võistkonda neljast erinevast riigist ning teekond marsruudil Pärnu-Lelle-Pärnu läbiti ühtses, sujuvas dresiinikolonnis liikudes.

Relsiralli eestvedaja, Go Groupi tegevjuht Jüri Etverk sõnul pani kahepäevane võistlus erinevate riikide raudteelased ja -sõbrad ühtse eesmärgi nimel pingutama, koostööd tegema, suhtlema. „Relsiralli mõte on pöörata tähelepanu raudteeohutuse, liikluskultuuri ning üksteisega arvestamisega olulisusele. Usun, et kaks päeva mõnusat koostöövaimu, aktiivset tegutsemist ja põnevust täitsid selle eesmärgi,“ märkis Etverk.

Relsiralli on rahvusvaheline käsidresiinivõistlus, millest võtavad osa mitme riigi raudteelased ja raudteesõbrad. Tänavu toimus Relsiralli 11. korda ning see kulges 2.-3. augustil marsruudil Pärnu-Lelle-Pärnu. Käsidresiinidele astusid 250 võistlejat Eestist, Venemaalt, Soomest ja Lätist. Relsirallit korraldab Go Group.

Kersti Gorstov

Share via
Copy link
Powered by Social Snap