Eesti esimene vahvlifestival Vahvlifest

MTÜ Vahvli Selts korraldab laupäeval, 6. juulil Pärnu rannahoone terrassil Eesti esimese vahvlifestivali Vahvlifest. Vahvlivestil saab osta ja degusteerida vahvleid, toimuvad õpitoad ja valitakse Eesti parim vahvel ja parim vahvlimasin.

Foto  Vahvlifest

Vahvlifesti alale pääs ja meelelahutuskava nautimine on kõigile tasuta. Tõeline vahvlifänn saab korraldajate sõnul osta 5 eurot maksva käepaela, mis annab õiguse degusteerida Vahvlifestil osalevate vahvlivalmistajate vahvleid; valida nende seast Eesti parim vahvel 2019; valida Eesti parim vahvlimasin; osaleda õpitubades; osaleda loosimises, mille peaauhinnaks vahvlimasin ja kinkekaardid, lisaks rohkelt auhindu vahvlifestil osalevatelt
firmadelt ja koostööpartneritelt.

Käepaelad on müügis Vahvlifestil, eeltellimused palutakse saata e-mailile vahvlifest@gmail.com

Foto: Vahvlifest →

Ajakava

11.00 – 11.05 Vahvlifesti avamine
11.00 – 16.00 Vahvlite valmistamine, müük ja degusteerimine
12.00 – 15.00 Õpitoad
16.00 – 16. 30 Auhindade loosimine, võitjate väljakuulutamine ja vahvlifesti lõpetamine

Õpitoad

12.00 – 12.45 Vahvli retseptid
13.00 – 13.45 Vahvlimasinad eile ja täna
14.00 – 14.45 Vahvlite valmistamise saladused

Urmas Saard

Share via
Copy link
Powered by Social Snap