Piduliku lipu õnnistamine Reaalkoolis

Eesti Lipu Selts ja Riigikogu annetasid Tallinna Reaalkoolile piduliku sinimustvalge kandelipu.

Traditsioonilist ehisnaela lööb Eesti Lipu Seltsi esimees Jüri Trei. Foto Peeter Hütt

Tallinna Reaalkooli huvijuht Piret Otsa teatel õnnistas 21. veebruaril lipu Reaalkooli 107. lennu vilistlane Jaan Nuga, kes on Harju–Jaani koguduse õpetaja ja Küberväejuhatuse Staabi- ja Sidepataljoni kaplan. Traditsioonilised ehisnaelad lõid Eesti Lipu Seltsi esimees Jüri Trei, vilistlane Jaan Nuga, direktor Ene Saar ja õpilasomavalitsuse president Sofia Markson.

Tähtsal sündmusel osalesid klasside esindused, õpetajad, Eesti Lipu Selts, Reaalkoolist võrsunud Riigikogu liikmed Arto Aas ja Taavi Rõivas ning kooli liputoimkond koosseisus Andres Kauri, Triin Veskimeister, Rebecca Tamm, Oskar Järg, Brita Kärt Vähejaus ja Anette Joandi.

Urmas Saard

Traditsioonilist ehisnaela lööb Eesti Lipu Seltsi esimees Jüri Trei. Foto: Peeter Hütt →