Eesti misjonäre tutvustav saatesari “Maitse misjonit” saab uue näo

Neljapäeval, 4. jaanuaril kell 20.30 jõuab Taevas TV7 eetrisse saatesarja “Maitse misjonit” uus formaat. Uuel aastal on saatejuht Helina Voogne ja selle aasta teemaks on misjon siin- ja sealpool piiri.

Maitse misjonit saatekülalised jaanuaris
“Maitse misjonit” saatekülalised jaanuaris: Eesti Evangeelse Alliansi juht Indrek Luide, saatejuht Helina Voogne ja Eesti Evangeelse Alliansi kaunite kunstide toimkonna Artest+ juht Külli Hansen

[pullquote]2018. aasta kalender on kunstiteemaline[/pullquote]Erinevalt eelmise aasta saadetest toob uus formaat saatekülalised stuudiosse. Tegemist on pooletunnise stuudiovestlusega, mis tutvustab Eestist läkitatud misjonäre ja erinevaid misjoniprojekte.

“Ma usun, et me kõik oleme kutsutud olema osa misjonist. Kuigi saate põhifookus on misjonitööl piiri taga, tahame juhtida tähelepanu ka meie igaühe rollile misjonis,” ütleb saatejuht Helina Voogne, kes on tegev ka Eesti Evangeelse Alliansi välismisjonitoimkonnas.

Saate “Maitse misjonit” idee autor on EEA juht Indrek Luide. Saade toetub EEA misjonikalendrile. 2018. aasta kalender on kunstiteemaline ja igas kuus on võimalik tutvuda erineva Eesti kristliku tippkunstniku tööga.

“Pean misjonit väga oluliseks teemaks. Loodan, et saate formaadi muutus aitab tuua telerite ette enam noori vaatajaid, kes saavad sütitatud misjonitööst,” kommenteerib produtsent Päivi Pitko.

Saatesari “Maitse misjonit” on eetris iga kuu esimesel neljapäeval ja valmib koostöös Eesti Evangeelse Alliansiga. Saate toimetaja on Kaire Lotamõis.

Telekanalit Taevas TV7 näeb Telia, STV, Starmani, Telseti ja Uus Programmi digivõrkudes ning samuti TV7 kodulehel, www.tv7.ee reaalajas.

Kärt Tamm
Toimetaja
Taevas TV7