Läti nädala veebiviktoriini viienda päeva auhindade loosimise tulemused

Fortuunaks valiti Annika Poldre.

Jurmala Foto Külli Šorin
Jurmala. Foto: Külli Šorin

→ Pastakad – Este Maidle, Eve Ennok
→ Käsilipp – Aino Edo
→ Võtmehoidja – Kristi Suppi
→ Eesti – Läti paarismärk – Marko Šorin
→ Latvian Voices CD – Jaan Viska
→ Latvian Voices CD (jõulueri) – Merle Rallmann
→ Akupank – Heidi Vellend.

Palju õnne!

Auhinnad saab kätte reedel, 17.novembril kell 18.00 algaval Läti nädala lõpetamisel Raeküla Vanakooli Keskuses, Pärnus Lembitu 1. Auhinna laua katavad Jurmala linnavalitsus, Külauudised, Raeküla Vanakooli Keskus ja Läti Suursaatkond.

Külauudised loosib reedel kõigi õigesti vastanute vahel välja kolm Rahva Raamatu kinkekaarti ja Läti Suursaatkonna poolt läheb mälumängus osalenute vahel loosi Rigas Balzam.

Peavõitja kutsutakse Riiga kultuurireisile, mille paneb kokku ajakirjanik ja reisikorraldaja Annika Poldre. Kultuurireisi organiseerib Läti nädala peakorraldaja Raeküla Vanakooli Keskus.

[pullquote]Maidle sooviks on Jurmalat külastades näiteks vaatetorni kõrgus kohapeal ära mõõta[/pullquote]Seni tublilt vastanud Este Maidle rääkis täna, et võib vastuste variantidest pikalt pajatada. „Neile küsimustele vastuseid otsides olen jõudnud arusaamiseni, et arvuliste küsimuste koostamine-vastamine on päris keeruline ülesanne. Juhtub isegi nii, et sama veebilehe andmed erinevates kohtades on erinevad. Tundub, et absoluutset tõde polegi olemas,“ jagas Maidle oma kogemusi. „Kui arvud kõrvale jätta, siis kokkuvõttes on olnud huvitav nädal – olen Jurmalast ka sisuliselt palju teada saanud ja on tekkinud huvi kindlasti seda kohta varsti külastada. Kuigi Jurmala on Pärnule suhteliselt lähedal, pole ma kahjuks varem seal kunagi käinud,“ tunnistas Maidle, kelle sooviks on Jurmalat külastades näiteks vaatetorni kõrgus kohapeal ära mõõta.

„Tasub kindlasti minna! Tõesti, targemaks oleme me kõik saanud,“ kinnitas Maidle sõnu Merle Rallmann, kes samuti innukalt mälumärgnus kaasa löönud.“

Urmas Saard