Tulekul on VIII Euroopa saunamaraton Otepääl

Euroopa Saunamaraton 2016. Foto: Monika Otrokova
Euroopa Saunamaraton 2016. Foto: Monika Otrokova

Euroopa VIII saunamaratoni start antakse Kääriku spordikeskuses 4. veebruaril kell 12.

Võistkonna piletid hinnaga 60 eurot on müügil Piletilevis www.piletilevi.ee. Piletilevist ostetud piletiga tuleb võistkonnal tulla starti, kus pilet vahetatakse pärast registreerimislehe täitmist käepaelte vastu. Saunamaratoni võistkond on neljaliikmeline. Võistkond võib kasutada ka eraldi autojuhti, kes ei pea saunas käima.

Paremusjärjestuses osalevad kõik neljaliikmelised võistkonnad, kes on läbinud saunakaardil märgitud kohad ning lõpetavad finišis, mis suletakse kell 17.30. Hiljem saabunud võistkonnad kantakse “saunanautlejate” nimekirja, paremusjärjestust nende vahel ei selgitata.

I koht loositakse välja esikümnesse tulnud võistkondade vahel, II koht loositakse välja paremuselt teise kümnesse saanud võistkondade vahel, III koht loositakse välja paremuselt kolmanda kümne hulgast. Ainult naistest koosnevate võistkondade esimesed kolm kohta loositakse välja naiste esikümnesse tulnud võistkondade vahel. Peaauhinnaks on OÜ Lemmik Mees kümblustünn, naiste arvestuses võitjad saavad Lemmik Mehe pesupalid. Auhinnalised esimesed kolm kohta loositakse välja Kääriku Spordikeskuses Saunamaratoni järelpeol kell 19.00. Rahva lemmiksaunad valitakse välja võistkondade poolt, kellel kõik saunad läbitud.

“Lisaks sellele on saunade poolt pandud auhindu erinevatel põhjustel lemmikuteks saanud võistkondadele, neile, kes lisavad maratonile reipust ja värvi,” täpsustas Euroopa Saunamaratoni korraldaja, Otepää valla kultuurijuht Sirje Ginter.

NB! Saunamaratoni pileteid tagasi ei osteta. Kui võistkond ei ilmu starti, siis piletiraha ei tagastata, kohapeal sularaha eest pileteid osta ei saa.