Otepää võõrustab Eesti linnade talimänge

27.-28. veebruaril toimuvad Otepää vallas traditsioonilised 32. Eesti linnade talimängud, kus võistleb ligi 400 sportlast 14-st linnast. Osaleda võivad ka vallasisesed linnad.

Valgamaa talimängud 2014 Otepääl Foto Harald Laidre
Valgamaa talimängud 2014 Otepääl. Foto: Harald Laidre

Spordialadest on kavas murdmaasuusatamine (individuaal ja teade), mäesuusatamine, meeste korvpall, naiste korvpall, lauatennis, male, kabe ja juhtide võistlus.

“Otepääl on aktiivne liikumine ja sport igati au sees ning talispordivõimalused Eesti parimad,” sõnas Otepää vallavanem Kalev Laul. “Võõrustame parimal moel 32. Eestimaa linnade talimängudest osavõtjaid, soovime häid sportlikke saavutusi ning ootame kõiki Otepääle puhkama ja vaba aega veetma!”

3.-5. märtsil 2017.a toimuvad Valgas, Otepääl ja erinevates Valgamaa spordibaasides 13. Eestimaa talimängud, kuhu oodatakse maakondadest, valdadest ja linnadest osalema üle 3000 sportlase.

“Käesoleva aasta linnade talimängud on heaks peaprooviks Eestimaa talimängude korraldamisel. Eestimaa Spordiliit Jõud tänab Otepää valda ja spordirahvast meeldiva koostöö ja talimängude hea läbiviimise eest,” lausus spordiliidu Jõud peasekretär Tarmo Volt.

32. Eesti linnade talimängud korraldab Eestimaa Spordiliit Jõud koostöös Otepää Vallavalitsuse ja Valgamaa Spordiliiduga. Mänge toetavad Kultuuriministeerium, Maaeluministeerium, Eesti Kultuurkapital, Hasartmängumaksu Nõukogu, Tallink, Maaleht, Kuutsemäe Puhkekeskus, ööklubi Comeback, Oti Pubi.