Toimuvad Hooandja viimased koolitused

Hooandja viimased koolitused toimuvad märtsis Rakveres, Saaremaal, Haapsalus ja Tallinnas.

Hooandja on viimase kahe ja poole aasta jooksul vahendanud üle 250 projektile ligi 720 000 eurot. Et veel rohkemad ettevõtmised jõuaksid ühisrahastuse toel tegudeni, korraldab Hooandja meeskond jaanuarist märtsini kümme koolitust erinevates Eesti linnades. Selle koolitusbloki viimased koolitused toimuvad märtsis Rakveres, Saaremaal, Haapsalus ja Tallinnas.

Hooandja koolitustele tutvustatakse ühisrahastuse sisu ja eeliseid ning kaasava eelarve võimalusi. Räägitakse Hooandja platvormi võimalustest ning sobiliku projekti loomisest. Jagatakse kogemusi ja erinevaid näiteid ning katsetatakse praktikas kohapeal räägitud teemad läbi. Koolitust viivad läbi Hooandja juhatuse liige Henri Laupmaa ja projektijuht Katriin Kütt.

Jaanuaris ja veebruaris toimunud koolitustel Viljandis, Paides, Võrus, Pärnus, Tartus, Jõhvis osales ligi 150 inimest ning mitmed osalejad said inspiratsiooni tulevaste projektide loomiseks.

2015. aastal on platvormi lisandunud võimalus lisaks rahale koguda ka vabatahtlikku abijõudu ning muid ressursse. Henri Laupmaa, Hooandja eestvedaja, sõnab: “Kodanikuaktivistide projektid on sageli tundnud puudust just abikätest, kaasamõtlejatest ja tegutsemisruumidest. Tulles vastu nende soovidele hakkame nüüd neid funktsioone lisaks ühisrahastuse otsimisele pakkuma. Sellega seotult on meil käsil projekt koostöös Kodanikuühiskonna Sihtkapitali ja Vabaühenduste liiduga, et nende projektide tegemist nõu ja jõuga kaasa aidata.”

On hea, kui kuulajatel on ideid, mida nad sooviksid ise ellu kutsuda.

Koolituste ajad:

9. märtsil kl 15.00-16.30 Rakveres, Lääne-Viru maavalitsuses (Kreutzwaldi 5), kohaliku omaalgatuse programmi infopäeva raames. Registreerumine aadressil mari.knjazev@laane-viru.maavalitsus.ee
 17. märtsil kl 15-18 Haapsalus, kaupluses Haapsalu Raamat (Karja 6)
20. märtsil kl 14-17 Kuressaare Kultuurikeskus (Tallinna 6)
23.03 kl 16-19 Tallinnas, Rahvaülikoolis (Estonia pst 5a, sissepääs Estonia pst poolt Tensi reiside sildi alt)
Koolitused on tasuta, neid toetab Kodanikuühiskonna Sihtkapital (KÜSK).