Täiskasvanute karjääripäev aitab sihte seada

Täna esmakordselt toimuv Tartu karjääripäev „Terve karjäär“ pakub teadmisi ja oskusi, kuidas oma elukäiku teadlikumalt kavandada, tutvustab erinevaid karjääriteenuseid ja täiendõppevõimalusi.

Täiskasvanutele suunatud karjääripäeva tegevused koonduvad Tartu Kutsehariduskeskuse ruumidesse (Kopli 1, B-korpus). Toimuvad töötoad ja loengud personaalse turunduse, enesearendamise, tööotsingute, tööstressi, töötervise, ettevõtluse alustamise ja vabatahtliku tegevuse teemadel. Teada saab erinevate täiskasvanutele suunatud õppimisvõimaluste kohta ning näpunäiteid tööle kandideerijatele jagavad personalijuhid.

Kohal on kõik Tartus karjääriteenuseid pakkuvad asutused, kes minimessil oma võimalusi tutvustavad ning karjäärikiirabis karjäärinõustamist pakuvad. Lisaks saab registreeruda tasuta karjäärinõustamistele üritusele järgnevaks nädalaks (31. märts – 4. aprill). Kogu üritus on osalejatele tasuta.

Täpsem kava ja lisainformatsioon siit.