Haanja Puhke- ja Spordikeskuse suusarajad on avatud

Haanja Suusaklubi hooaja alguses Foto: Haanja Suusaklubi kodulehekülg

Käesoleva nädala algusest on Haanja Puhke- ja Spordikeskuse suusarajad kõikidele avatud. Suusatada saab 1, 2, 3 ja 5 km rajal ning õhtupoolikul töötavad valgustatud suusarajad kella 21.00-ni. Lisaks sellele on võimalik keskuse külastajatel kohapeal laenutada suusavarustust, kasutada sauna- ja dušširuume ning kinnitada keha.

Paksema lumikatte korral on nädalavahetustel spordihuvilistele avatud Haanja suusamaratoni 22 või 40 km rada.

Haanja suusaradadel 2013/2014.a hooajal on toimumas mitmed suurvõistlused: Piletilevi noortesarja laskesuusatamise võistluste II etapp 9. veebruaril 2014 ja Eesti Meistrivõistlused laskesuusatamises II etapp 29.-30.märtsil 2014.a, Nike Winter Xdream seiklusspordi võistlus 23. veebruaril 2014.a., Haanja Suusamaraton 8. märtsil 2014.a, Eesti Meistrivõistlused murdmaasuusatamises 29.-30. märtsil 2014.a.

Haanja suusaradade hooldamist toetab Haanja , Rõuge, Sõmerpalu, Vastseliina ja Võru vald, Võru linn, Eesti riik ning mitmed eraettevõtjad.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap