Tugev tuul lõhkus Võrus kortermaja katuse

IMG_4782

Täna varahommikul Võruni jõudnud tugev tuul purustas Võrus Jüri 30b kortermaja katuse ja põhjustas linnas teisi kahjustusi.

“Jüri 30b kortermaja katuse hävimine on praegu teadaolevalt suurim kahju, mille tugev tuul Võru linnas põhjustas,” ütles linnapea Jüri Kaver. “Ilmselt on väiksemas ulatuses kannatada saanud katuseid aga rohkem ja me ei tea, mida tuuline päev toob.”

Linnavalitsus on Kaveri kinnitusel valmis katuseta jäänud majaelanikele pakkuma abi, kui see peaks vajalikuks osutuma. “Täna hommikul sai aga ilmselt kõigile taas meelde tuletatud, kui vajalik on oma vara kindlustada,” lisas linnapea.

Tugev tuul on Võrus murdnud puid, suuremaid oksi, üht-teist ümber lükanud. Iiliti tõusis Võrus varahommikul tuul kuni 24 meetrini sekundis. Ilmateenistus prognoosib õhtuks tuule raugemist.

 

Share via
Copy link
Powered by Social Snap