Noortebänd 2013 poolfinalistid on selgunud

Üks poolfinalistidest - OUU
Üks poolfinalistidest – OUU

Selgunud on kaheksa Noortebändi poolfinalisti, kelleks on: Ouu, Ziggy Wild ja No More Fridays Harjumaalt, Phosphorus Trio Viljandimaalt, Wilhelm, Incipit ja Her Memorial Discourse Tartumaalt ning The Pedestrian Hit Squad Pärnumaalt.

Žüriiliige ning lauljatar Anneliis Kits on sageli mõtisklenud selle üle, mis toimub Eesti naisvokalistidega, kuid Tallinna viimane eelvoor tõestas, et võimsa hääle ning naiseliku poweriga lauljad ei ole kuhugile kadunud. “Selliseid vokaale ei kuule väga tihti ning see on täiesti vaimustav,” nautis Kits viimases eelvoorus Ziggy Wild’i ja No More Fridays’i võimsaid etteasteid.

Eelvoorude žürii koosseisus olid Anneliis Kits, Mikk Taniel, Helen Tammemäe, James Self ja Markus Rafael Nylund.

Novembris algab publikuhääletus internetis, kus selguvad kaks viimast poolfinalisti. Poolfinaalid toimuvad Tallinnas Von Krahlis 9. ja 16. novembril, Noortebänd 2013 tiitli omanik selgub 29. novembril Club Hollywoodis.

Noortebändi tõmbab sel aastal käima Starter, kajastavad Raadio 2 ja Õhtuleht, hoogu annavad Kultuurkapital, Hasartmängumaksu Nõukogu, Tallinna Spordi- ja Noorsooamet, Eesti Autorite Ühing, PVX kauplus Muusik ning paljud teised koostööpartnerid. Noori artiste filmib Epistula ja arendab Stereo-tunnel.