Keskkonnaamet otsib osalejaid konkursile „Leidlik taaskasutus“

Seoses novembrikuus toimuva üle-euroopalise jäätmetekke vähendamise nädalaga kuulutab Keskkonnaamet välja leidlike taaskasutusideede konkursi „Leidlik taaskasutus“. Konkursile on oodatud fotod põnevalt teostatud taaskasutuslahendustest ning sellest, kuidas seisma jäänud asja uuesti kasutusele võtta.

Konkursil võivad osaleda kõik huvilised, parimaid premeeritakse ka noorte tunnustatud loodusfotograafide fotode ning seinakelladega. Foto tuleb saata hiljemalt 8.novembriks e-posti aadressile konkurss@keskkonnaamet.ee

Kõikide tähtajaks laekunud tööde hindamisel arvestab žürii nii põnevat ideed kui ka huvitavat teostust. Töödega on võimalik tutvuda ka Keskkonnaameti kodulehel ning igaüks saab oma lemmikule poolt hääletada Keskkonnaameti Facebooki lehel.

Täpsemalt saab konkursi ja tingimustega tutvuda Keskkonnaameti kodulehel

Share via
Copy link
Powered by Social Snap