Väärtfilmiõhtu Sänna Kultuurimõisas

24. mail kell 20 on Sänna Kultuurimõisas väärtfilmiõhtu. Heilika Pikkovi täispikk loovdokumentaal “Õlimäe õied” filmiti kahe aasta vältel Õlimäe Issanda Taevaminemise kloostris Jeruusalemmas. Jeruusalemma külje all, Vene Õigeusu kloostris Õlimäel, elab 82-aastane Eestist pärit nunn, ema Ksenja. Ja kuigi kõrge betoonmüüriga eraldatud kloostris kella kunagi ei keerata ning elu käib endiselt Juliuse kalendri järgi, on 20 aastat seal ema Ksenja jaoks möödunud kui üks silmapilk. Nunnade hierarhias on ta jõudnud eelviimasele astmele. On jäänud vaid üks samm – suur skeema, lõplikku vaikusesse. Kuid enne veel on talle antud luba viimast korda ära rääkida oma elu lugu.

Vaata treilerit:
http://vimeo.com/64537166 Filmi kestus: 70 minutit

Tasu: 2 eurotRežii ja stsenaarium: Heilika Pikkov
Produtsent: Ülo Pikkov
Kaamera: Heilika Pikkov, Astrida Konstante
Montaaž: Heilika Pikkov
Muusika: Sven Grünberg
Helirežii: Horret Kuus / B6 Studios
Pildi järeltöötlus: Kaspar Kallas / Digital Sputnik
Animatsioon ja graafika: Matti Adoma, Anne Pikkov

www.kultuurimois.kultuuritehas.ee Koostöös Kinobussiga
Share via
Copy link
Powered by Social Snap