Peokorraldajad otsivad TuleTulemiseks ideid

Eesti Laulu- ja Tantsupeo SA kutsub osalema idee- ja projektikavandite konkursil “TuleTulemine 2014”. Konkursi eesmärk on leida kaasamõtlejaid ning häid ideid ja lahendusi tuleteekonna korraldamiseks 2014. aasta laulu- ja tantsupeo mõtteist ja väärtustest lähtuvalt. Konkursile esitatud võidutööde autoreid kaasatakse “TuleTulemine 2014” projekti ettevalmistamisse ning läbiviimisse. Idee- ja projektikavandi konkursi tähtaeg on 11. juuni 2013.

“TuleTulemine 2014” on laulu- ja tantsupeo tule pidulik teekond Tartust Tallinnasse 15. juunist kuni 3. juulini 2014. See on XXVI laulu- ja XIX tantsupeo “Aja puudutus. Puudutuse aeg” oluline osa, mis viib laulu- ja tantsupeo mõtte ja tunde Eestimaa kaugeimatessegi nurkadesse.
Ennekõike on oodatud ideed, mis loovad selge raami 2014. aasta tuleteekonna kavandamiseks ning mis sisaldavad häid ja värskeid lahendusi läheneva laulu- ja tantsupeo väärtusi kandvate sõnumite võimendamiseks.
“TuleTulemine 2014” idee- ja projektikavandite konkursile esitatud tööd peavad lähtuma XXVI laulu- ja XIX tantsupeo “Aja puudutus. Puudutuse aeg” kontseptsioonist ja ideest ning olema sellega selgelt seotud.
“TuleTulemine 2014” korraldaja on Eesti Laulu- ja Tantsupeo SA.