Lastefond kutsub mänguasju annetama

Alates 6. maist kuni 13. maini toimub Lastefondi ja Tartu Kaubamaja kampaania, millega soovitakse koguda mänguasju ning raamatuid Tartu Ülikooli Kliinikumi lasteosakondadesse.

Lastefond kutsub kõiki annetama mänguasju, et haiglas veedetud aeg laste jaoks meeldivamaks muuta. Mänguasjade kogumispunkt asub Tartu Kaubamaja kolmandal korrusel kodumaailma infoletis. Väga on oodatud suuremad plast- ja puitmänguasjad, nukud, autod, nukuvankrid, rongi- ja autorajad, arendavad mänguasjad, lauamängud, mänguasjad beebidele ning raamatud.

Fondil ning TÜ Kliinikumil on hea meel nii uute kui ka kasutatud mänguasjade üle, kuid lelud peaksid olema puhtad ning korralikud. Pehmeid mänguasju palume mitte tuua, sest nende puhastamine on keeruline.

SA Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefond on laste ravitingimuste parandamiseks annetusi kogunud alates 2001. aastast ning seega üks vanimatest Lõuna-Eestis tegutsevatest heategevusfondidest. Lastefondi missioon on äratada kaaskodanikes hoolivust ja tähelepanu kõige õrnemate ja nõrgemate suhtes.