Kingitusterohke kolmapäev Lõuna-Eesti Haiglas

19.detsember oli Lõuna-Eesti Haiglas kingitusterohke päev. SLO Eesti AS annetas oma juubeliaasta raames soetatud sünnitusvoodi Lõuna-Eesti Haiglale. Pidulik üleandmine haigla sünnitus- ja günekoloogia- osakonnale toimus 19.detsembril 2012.a. kell 12.00. Oma kinketšeki lasteosakonnale andsid üle ka Antsla Gümnaasiumi noored.

Raido Vaikre, SLO Eesti AS turundusjuht: “SLO Eesti AS on juhtiv professionaalne elektri- ja teletarvikute hulgimüüja Eestis. Omades suurimat müügivõrgustikku, mõistame igati klientide vajadusi ning püüame pakkuda neile parimat teenust elektritarvikute hulgimüügi turul. ‘Ettevõtte kontorid paiknevad lisaks Tallinna peakontorile ka Võrus, Tartus, Pärnus, Paides, Rakveres, Narvas, Viljandis, Kuressaares ja Kärdlas.

SLO Eesti AS on tegutsenud eesti turul tänaseks 20 aastat. Sündmuse raames soovime jagada juubeliaasta rõõmu ka abivajajatega. Seetõttu kogusime kõikidelt sünnipäeva külalistelt lilledele ja juubelikingitustele mõeldud summad annetustena Lõuna-Eesti Haiglale uue sünnitusvoodi soetamiseks. Täname kõiki meie lugupeetud kliente ning partnereid annetuste eest.”

SLO Eesti AS poolt esindasid ettevõtet kingituse üleandmisel juhatuse liige Heiki Laantee, turundusjuht Raido Vaikre ning SLO Võru müügikontori juhataja Toomas Susi. Lõuna-Eesti Haigla poolt võtsid kingituse vastu juhatuse liikmed Külli Raup ja Arvi Vask, ravijuht Agnes Aart ning osakonna töötajad.

Raido Vaikre, SLO Eesti AS turundusjuht: “Meil on hea meel üle anda firmalt InstruMed OÜ tellitud sünnitusvoodi “Merivaara Optima” maksumusega 9600 EUR. See voodi on esimene omataoline Eestis ja meile teeb rõõmu, et see asub just Lõuna-Eesti Haiglas.”

Sümboolse rahatähe andsid üle ka Antsla Gümnaasiumi õpilased. 18.detsembril 2012.a. toimunud heategevuslikul jõululaadal koguti 2000 eurot ja saadud tulu annetati Lõuna-Eesti Haigla lasteosakonnale.

Arvi Vask: “Lõuna-Eesti Haigla tänab kingituste eest ja meil on suur rõõm teatada, et uus sünnitusvoodi on juba “sisse õnnistatud”. Täna, kell 9.50 nägi ilmavalgust tüdruk.”