Homme tuleb Solarise Apollos Lasteraamatu „Isa sokk on matkasell“ esitlus

30. novembril  algusega kell 18.18 toimub lasteraamatu „Isa sokk on matkasell“ kontsert-esitlus.

Eesti suurim eurolaulik Jaan „Oo armas sõber“ Pehk, geniaalne Alar „Kosmosemutid“ Pikkorainen, kõige kuulsam Urvaste luuletaja Margus „Contra“ Konnula ning nii Eestis kui ka Eurovisioonil kuulsust kogunud Aapo „Kuula“ Ilves on kokku pannud naljaka, mehise ja südamliku lasteluuleraamatu, mis loob silla väikeste ja suurte vahel. Seda raamatut võib unejutuks ette lugeda või oma armsate mudilaste mõttetegevuse ergutamiseks ära kasutada ja ära tunnevad ennast nii vanad kui noored.
Alar Pikkoraineni kerge sulg ja täpne käsi teeb raamatu veel kolm korda paremaks, kuigi on raske uskuda, et nii hea asi võib veel kolm korda paremaks minna.
Raamatust:

Kes meist ei tunneks isa sokki. See lahedalt lössis olemisega sõbralik tegelane satub meie teele küll elutoas, vanni ääre all või ka mõnes täiesti ootamatus kohas, kust teda otsidagi ei oska. Isa sokk reisib palju ringi ja on seetõttu pidevalt kadunud, kuid selle eest avara silmaringiga ja rõõmus.
Neli Eesti tuntud luuletajat on kokku pannud naljakad ja ka tõsielulised luuletused, mida on õhtul mõnus lastele kasvõi unejutuks ette lugeda. Alar Pikkoraineni pildid pakuvad äratundmisrõõmu nii noortele kui vanadele.

EMAL ON NIIIIIIII PIKAD JUUKSED,
MIS NÕUAVAD VAEVA JA AEGA.
ISAL ON NIIIIIIII PIKAD JUHTMED,
ET UNUSTAB MU LASTEAEDA.