Jõulupuu jõudis Otepääle

Talvepealinna jõulupuu jõudis täna linna. Sellel aastal jõulukuusk on pärit Põlvamaalt, Kanepi vallast, Hino külast, Möldri talust, Kalev Kevade koduaiast.
Kuusk on hinnanguliselt 17 meetrit kõrge, jõulukuuske hakkavad kaunistama sinised ja valged tuled. Möldri talu peremehe sõnul oli kuusel vanust umbes 45 aastat.
2.detsembril kell 15.28 süüdatatakse jõulupuul advendituled. Traditsiooniliselt süütavad advendituled EELK Otepää Maarja koguduse vaimulik Marko Tiirmaa ja Otepää valla esindajad, esinevad Otepää linetanstijad ja tantsutrupp FeelingGood. Kell 16 oodatakse kõiki Otepää Kultuurikeskusesse advendikontserdile, kus musitseerib Pühajärve-Rõngu puhkpilliorkester. Puhkpillimuusika ühendab pillimehi Pukast, Tõrvast, Rõngust, Elvast, Tartust, Hellenurmest, Tõutsist, Sihvalt ja Otepäält.
Lisaks jõulupuule hakkab Otepää Keskväljakut ehtima värviliste LED-lampidega Otepää vapiloom – karu.
Fotod: Monika Otrokova