Esmakordse Tartu Novembrijooksu võitis Vjatsheslav Koshelev

Laupäeval, 24. Novembril toimus Treenitus MTÜ eestvedamisel Tartus Kvissentalis esmakordne hilissügisene Novembrijooks, mis ühtlasi lõpetas ka 2012. a jooksuhooaja. Viie kilomeetrisele distantsile startis 320 igas vanuses spordisõpra.

Jooksu alguspoolel näitas väga võimsat minekut vanameister Vjatsheslav Koshelev, kes võitis ka jooksu ajaga 15.39. Talle järgnesid Tartu linnamaratoni võitja Dimitri Aristov (15.54) ja kevadel Parkmetsa jooksu võitnud Roman Fosti (16.03), kes kerge jalavigastuse tõttu endast maksimumi seekord anda ei saanud. Fosti sõnutsi oli rada hea ja kiire, kuid Koshelevi vastu ei oleks tal ka hea enesetunde juureski võimalust olnud. „Vjatseshlav on taas üliheas vormis.”

Naistest olid parimad tallinlanna Ariadna Golubenko (19.03), Sille Rell (20.27) ja tartlane Siiri Pilt (20.58). Novembrijooksu raames toimus ka SEBE Kostüümijooks, kus kõige huvitavamalt kostümeeritud Alar Kattai ja Janika Jakobson said eriauhindade omanikeks. 2013. aastal korraldab Treenitus MTÜ uue Tartu jooksusarja, kus avaetapiks
on uut jooksuhooaega alustav Parkmetsa jooks.

Täpsem info ja tulemused: www.treenitus.eu

Share via
Copy link
Powered by Social Snap