Üleskutse: aitame neljalapselist peret!

Vaatamata sellele, et sõna annetus on praeguses Eestis omandanud kahtlase maigu, ootavad MTÜ Peipsi Koostöö Keskus ja  MTÜ Piiri Peal Peipsimaa külastuskeskus  toetama üht Peipsi-äärses vallas elavat noort 4-lapselist perekonda, et neil oleks lihtsam pesu pesta ning lastel oleks oma voodi, kus magada.

Paljud meist mäletavad, millised olid pesu pesemise päevad lapsepõlves – pliidi alla tehti tuli ja pesu pandi keema, siis pesti seda käsitsi ning viimaks loputati mitmeid kordi külmas vees. See oli tõsine päevapikkune töö, mis lõppes perenaiste seljavalu ja külmunud kätega, aga ka säravpuhta pesuga. Kahjuks ei ole rasked pesupäevad igas peres veel lõppenud, sh selles neljalapselises peres. Nii kogutaksegi novembris ja detsembris raha, et osta perele automaatpesumasin, lisaks soovitakse osta vanematele lastele narivoodi. Selleks on plaan koguda 31. detsembriks vähemalt 880 eurot.

Lisaks eraannetajatele toetab narivoodi ostu omalt poolt Võru mööblitootja AS Puuslik, kes loobub seekord kasumist. Aitäh AS Puuslikule valmisoleku eest aidata! Kui toetusi laekub rohkem, siis saab vastavalt pereema soovile osta lastele puudujäävaid riided jms.

Lisaks pesumasinale ja voodile rõõmustaks peret väga:

  • lasteriided (tüdrukuteriided alates suurusest 116, poisteriided alates suurusest 110)
  • voodipesu (topeltlaiad ja tavamõõdus komplektid)
  • mänguasjad ja lauamängud
  • soojad põrandavaibad
  • võrevoodi kõige pisemale

Kingitavad asjad peaksid olema kaunid, terved ja puhtad, mida rõõmuga kasutaks ka ise. Asju saab üle anda Tartus, Peipsi Koostöö Keskuse kontoris (Puiestee tn 71a), varem tuleks aeg kokku leppida Eevava, eeva@ctc.ee või tel 52 13881.

Annetusi koguvad MTÜ Peipsi Koostöö Keskus ja MTÜ Piiri Peal ühiselt. Ükski annetus ei ole liiga väike!

Peipsi Koostöö Keskuse arvelduskonto                               või          MTÜ Piiri Peal arvelduskonto
Swedbank 221012449629                                                                     Swedbank  221033439391
märksõna: annetus (isikukood*)                                                          märksõna: annetus (isikukood*)

* Annetajatel palutakse lisada ülekande selgituse reale oma isikukood. Nii saab annetused deklareerida, see võimaldab toetajatel saada annetussumma pealt tagasi üksikisiku tulumaksu 21 protsenti.

Jälgige http://www.ctc.ee/toeta-st,  kuidas annetuste kogunemine edeneb!

Eeva Kirsipuu, Peipsi Koostöö Keskus