Tudengibänd 2012 on Jetpack Stanley

Eile, 19. oktoobril Tartus toimunud Tudengibänd 2012 finaalis valiti parimaks tudengibändiks Jetpack Stanley, kes pälvis auhinnaks 650-eurose auhinnatšeki Is Music Teamilt. Sama bänd võitis ka publiku südamed.

Žürii, kuhu kuulusid Andres Kõpper, Mai Palling, Liina Liiv, Jaak Jarvekülge ja Piret Laos, sõnul oli finalistide tase väga kõrge ja ühtlane.

„Võitja eristus teistest oma noorusliku energiaga,“ rääkis Mai Palling. Žürii sõnul oli võitja laval väga tervliklik ja ehe. „Seda energiat oli nii laval kui ka lava ees, lava kõrval ja lava taga,“ rääkis Piret Laos.

Lisaks premeeriti parima vokalisti tiitliga Indrek Rebast ansamblist the D.A.W.N. ja parimaks instrumentalistiks valiti Mart Volk ansamblist Mandarones. Kõige tudengilikuma bändi eripreemia sai Von Dorpat ning Ö stuudio eripreemia Lone Eskimos.

Tudengibänd 2012 finaalis võistlesid seitse eelzürii poolt 22 kollektiivi hulgast välja valitud bändi.