Koolivaheaeg motokrossi seltsis

Sõmerpalus asuv Euroopa suurim motokrossi sisehall Adrenalin Arena pakub sügisesel koolivaheajal ulatuslikku lasteprogrammi, millest osa saama on oodatud nii kogenud noored motosportlased kui ka need uudishimulikud lapsed, kes soovivad esmakordselt väikest krossitsiklit proovida. Lasteprogramm koosneb motolaagrist, Lastehommikust ja Adrenalin Arena Cup I etapist lastele.
22.-25. oktoobril toimub Adrenalin Arenal noortele krossisõitjatele õpetlik treeninglaager hinnatud motokrossitreeneri Avo Leoki juhendamisel. Peale tavapäraste üldfüüsilise ja motokrossi treeningute, toimub ka esmaabi koolitus, õpetatakse liikuskultuuri ning külastatakse Urvaste liikluslinna.

26. oktoobril avatakse halli võistlushooaeg Adrenalin Arena Cup I etapiga lastele, kus mõõtu võetakse neljas klassis – 50JUN, 50cc, 65cc, 85cc. Enne võistlusstarte, kell 9.00-13.00 saab toimuma Lastehommik, kuhu ootame lapsi ja noori, kes varem pole mootorratastega kokku puutunud. Juhendaja abiga saab proovida vastavalt kasvule ja oskustele pisikesi motokrossirattaid Yamaha PW 50, Honda50cc, Honda 70cc, Honda100cc ning katsetada turvavarustust. Jagame kogemusi motokrossiga alustamiseks, kasulikke nõuandeid päris pisikestele ja nende vanematele.
Esimesele proovisõidule on paras tulla lapsel, kel jalgrattal sõit kulgeb ilma abiratasteta. Lastehommikul pääsevad rajale ka väikesed krossisõbrad oma tsiklitega.

Registreeri sõidule: hannes@pyyne.ee või tel: 52 96 556
Lisainfo: Reet Lulla, tel: 50 98 816 www.motokrossipisik.eumotokrossipisik.blogspot.com