Rakveres toimub reedel Lennuvälja tööstusala tutvustav infopäev

Rakvere Linnavalitsus korraldab sellel reedel, 28. septembril tänavu augustis Rakvere linna põhjaosas valminud Lennuvälja tööstusala tutvustava infopäeva ettevõtjatele, investoritele ja teistele huvilistele. Infopäeval räägitakse lähemalt tööstusalal pakutavatest võimalustest, kommunikatsioonidega liitumise tingimustest jmt.

Rakvere linnal on uue Lennuvälja tööstusala näol pakkuda nii kohalikele ettevõtjatele, kes tahavad oma tootmist laiendada kui ka teistele ettevõtjatele tänapäevase infrastruktuuriga varustatud tootmis- ja ärimaad. Tööstusala suurus on 24 hektarit ja see asub kiiresti arenevas piirkonnas, kus on olemas lähedus vajalikele tootmissisenditele ja paljude erinevatele nõudmistele vastavate ning piisavalt suurte kinnistute (41 tk) olemasolu.

Rakverre ja linna lähipiirkonda on koondunud suurem osa maakonna ettevõtetest. Piirkonna eeliseks on suur tööpotentsiaal linnas ja lähivaldades, väga hea logistiline asukoht nii maanteede, raudtee kui ka sadamate suhtes ning mitmekesine olemasolev tööstuslik struktuur.

Infopäeval jagab kokkutulnutele kogemusi ka Vaivara vallas asuva Virumaa Tööstuspargi  MTÜ Virumaa Tööstuspark juhatuse esimees Priit Kotkas.

Infopäev toimub Rakvere Muusikakooli saalis (Posti 6b) algusega kell 11.00.

 

Info:Rakvere abilinnapea Allar Aron, tel 32 25 897