Tulemas on 29. Rakvere sügisjooks

Pühapäeval, 23. septembril antakse start 29. Rakvere sügisjooksule, mille põhidistants 10 kilomeetrit kulgeb Rakvere tänavail ja linna lähiümbruse teedel. Rakvere sügisjooksule on oodatud jooksusõbrad kõige pisematest veteranideni
välja. Kõik jooksjad saavad lõpetamise järjekorraga diplomi. Auhinnatakse parimaid jooksjad alates minijooksudest ja lõpetades veteraniklassideni ning vähemalt 4-liikmelisi peresid.

Enne põhidistantsi, alates kella 11-st toimuvad mini-, laste- ja noortejooksud staadionil ja Kastani puiesteel. Kell 12.10 antakse Kastani puiesteel start 10 km pikkusele põhidistantsile, mis joostakse linnas ja linna lähiümbruses (Kastani pst – Võimla, Vabaduse, Karja, Rägavere tn, Rannapungerja tee, Rakvere ümbersõit, Tammiku, Vee tn, Kastani pst, finiš staadion) ning seejärel kell 12.20 start 2,6 km distantsile.

Registreerimine toimub samas alates kella 9.30st. 10 km jooksu stardimaks täiskasvanutele on 5 eurot, õpilastele ja pensionäridele tasuta. Mini-, 600m, 1 km, 1,5km ja 2,6 km jooksud on tasuta. Jook distantsil ja finišis ning riietumis- ja pesemisvõimalused Rakvere staadionil. Võistluse ajaks suletakse Kastani puiestee kella 10.30st – 13.30ni.

Rakvere sügisjooksu korraldab Rakvere kergejõustikuklubi ViKe.