Seenenädal Rõuge rahvamajas

3.-8. septembril saab teoks järjekordne seenenädal Rõuge rahvamajas. Toimuvad retked, konsultatsioonid ja seekord ka seenefoto konkurss. Koos seeneretkel osalejatega, kes korjavad seeni näitusele või kulinaarsel eesmärgil, on seeneretkedele kutsutud ja oodatud ka pildistamishuvilised. Nemad toovad saagi metsast kaasa piltidena. Selliselt täiendab pildiline lähenemine loomulikul teel seenenäitust.

Laupäeval õpetab Airi Gailit huvilisi seentega lõnga värvima ja kell 11.00-15.00 valmistab seenepada Margit Härma. Küsimustele “Kas iga söödav see on nii maitsev, et seda tasub koju tassida, puhastada, toiduks valmistada?” vastab ja nõuandeid jagab Margit Härma.

Näitus on avatud K-R kell 10 – 18, laupäeval 10 – 17.

Seenenädala täpsem info ja ajakava üleval Rõuge valla kodulehel ja www.viitinalhk.ee

Share via
Copy link
Powered by Social Snap