Jooksuhuvilisi oodatakse Piusasse

Foto: Kaimo Puniste

29. septembril kutsutakse kõiki huvilisi osalema ainulaadsel ÜRGORU-JOOKSUL kauni looduse rüpes, Piusa jõe maastikukaitselal. Võistluspaik asub Piusa Ürgoru Puhkekompleksi territooriumil (www.puhkemaja.ee). Võimalus on valida kahe erineva pikkusega,7119m ja 3815m jooksudistantsi vahel või nautida lihtsalt kaunist loodust ja tegusat nädalavahetust. Rada kulgeb suures osas Piusa jõe Maastikukaitseala ratta- ja matkateedel. Rada on tähistatud. Osavõtjad peavad ohutuse huvides järgima liikluse korraldajate märguandeid.

7119 m rajal võivad osaleda kõik 1997. aastal (3815m 1999. aastal) ja varem sündinud jooksusõbrad, kes naudivad liikumist ning kelles on sportlikku hasarti ja visadust, et raske rada (1,5 km tõusude- ja langustega) läbida. Noorematel osavõtjatele ja nn “pühapäeva” loodusenautlejatele soovitame lühemat 3815m, rahulikku ja laugemat rada, lopsaka metsa rüpes.

Igale jooksjale kaasa stardikott, riidehoid ja pakihoid; peale jooksu pakutakse kuuma suppi ja teed, pesemisvõimaluseks on saun ja dušš, karastuseks kristallselge ja karge jõevesi.

Ajakava:

9.00 -10.30 Stardimaterjalide jagamine ja registreerimine
11:00 START 7119m ja 3815m
12:00 Võitjate autasustamine

Lisainfo: ÜRGORU JOOKS projektijuht Lea Lohk yrgorujooks@gmail.com või telefon 56263775.

Ürgorujooksu korraldab MTÜ Koolitus Info ja Nõustamiskeskus

6 thoughts on “Jooksuhuvilisi oodatakse Piusasse”

  1. Rada on juba tähistatud ja tõeliselt mõnus, mitte ainult jooksjale vaid ka natuke aeglasemale liikujale! Mets on siin Lõuna-eestis seeni ja marju täis! Jagub metsaande hilise sügiseni!

  2. 07. septembril, kell 14:00 ÜHISTREENING, Piusa jõe ÜRGORU-JOOKSU radadel. Kes tahab trenni tulla, on oodatud.

    Koguneme ikka Piusa Ürgoru Puhkekompleksi parklas.
    Infi saab: yrgorujooks@gmail.com

  3. Vihm kergelt tibas, kui trennipaika jõudsime. Kohe varsti tuli aga päike välja ja ternn võis alata. Seekord võtsime suuna lühikesele 3815m ja rahulikumale metsarajale.See tundus kuidagi liiga lühikesena ja nii me tegime ekspromt otsuse joosta otse edasi ja kaeda kuhu välja jõuab. Jooksime, jooksime ja siis… äkki oli tee kadunud. Ekslesime pisut metsamööda ja jõudsime lõpuks tuttavale niidule. Olime pikendanud rada umbes 1 km võrra, mis oli ka piisav.
    Selline oli siis tänane trenn, 5km jooksmist, venitusi ja lõpuks kuum saun. Super, ei mingit väsimust hea mõnus olla. Taas paistis päike, ei mingit vihma.
    Järgmine ühistrenn juba sel pühapäeval, 9. septembril ja siis on meil kavas märgistada lühem rada ning kel soov läbib pikema raja, tempos.Kel soovi võib ühineda.

  4. Olen selle metsa risti-põiki mitmed korrad läbinud! Rajad kah, aga mitte väga kiiresti 😀

  5. Tulge 16.09 kell 11.00 Hinniala külla, alustame treeningutega!
    Ka aegleasemad liikujad on teretulnud!

Kommenteerimine on suletud.