Fotokonkurss “Märka kunsti Paldiskis”

Amandus Adamsoni Ateljeemuuseumis on hetkel käimas fotokonkurss pealkirjaga „Märka kunsti Paldiskis“, mille raames ootame võistlustöid antud teemal. See eeldab osalejalt Paldiski linnas või selle lähiümbruses ringi käimist ning millegi kauni, omapärase, silmapaistva või erilise üles pildistamist. Ole loominguline ning märka kunsti Paldiskis!

Konkurss kestab 22. septembrini ning võitjad selgitame välja mihklipäevaks, 29. septembriks. Konkurss toimub kahes vanuseastmes: alla 16 aastased lapsed ning 16 ja vanemad. Peaauhinnaks on mõlemas vanusegrupis fotoaparaat Samsung PL20. Teisele ja kolmandale kohale on auhindadeks fotograafia-alased raamatud.
Pildid tuleb saata aadressile annika.teras@hmk.ee või tuua mälupulgal muuseumisse koha peale.
Toetajad: Paldiski Põhjasadam ja Paldiski Linnavalitsus.
Lisainfo koduleheküljel www.amandusadamson.eu/est või telefonil +372 674 2013.