SEB 6. Tartu Rulluisumaratoni lastesõidud kutsuvad osalema

Juba 6. aastat järjest toimuv SEB Tartu Rulluisumaraton kutsub kokku suured ja väikesed rulluisutajad üle Eesti. Ka sel aastal oodatakse kõiki lapsi koos peredega osa võtma SEB 6. Tartu Rulluisumaratoni lastesõitudest.

Laupäeval, 11. augustil toimuvad Tartus Aruküla teel Salvesti logistikakeskuse juures SEB 6. Tartu Rulluisumaratoni lasteüritused, mille seast leiab sobiva igaüks. Kell 14 algab Hawaii Expressi Rulluisukool, kus lapsed saavad treener Tõnis Tali käe all harjutada pidurdamist, pööramist ja muid vajalikke oskusi ning juba kell 16 algab 500 m pikkune TILLUsõit (soovitavalt eelkooliealistele). Suuremad lapsed saavad 3 km pikkust MINImaratoni sõita kell 16.30.

Lisaks toimuvad Jõgeval lastesõidud ka pühapäeval, 12. augustil algusega kell 10, kus distantsideks on 500 m ja 1,4 km.

Lasteüritustest osavõtt on kõigile tasuta. Iga väikest rulluisutajat ootavad finišis medal ja diplom ning Panasonicu lendav taldrik. Lisaks esinevad rull-iluuisutajad klubist Fox ja SEB 6. Tartu Rulluisumaratoni partneritelt loositakse välja auhindu.

Osalema on oodatud kõik lapsed! Soovituslik on eelregistreerimine alates 6. augustist internetis www.tartumaraton.ee.

Korraldajad panevad kõigile südamele turvareeglite jälgimist. Kiiver on kohustuslik! Ilma kiivrita kedagi võistlusrajale ei lubata, ka lapsi rajal rulluiskudel saatvad vanemad peavad seda kandma. Spordirõõmu ja enda ohutuse huvides tuleks võimalusel kasutada ka küünarnuki-, põlve- ja käekaitsmeid ja/või kindaid.

Selleks, et lastel oleks rajal turvaline ja lõbus olla, ei soovita Klubi Tartu Maraton alla 1-aastastele lastele lasteüritusi. Kukkumiste vältimiseks lubatakse võistluskoridori 1 lapsevanem lapse kohta.