Vinni Tammed tähistab 10. tegutsemisaastat


Sel aastal täitub Vinni spordiklubil Tammed kümnes tegevusaasta. Selle aja jooksul on koostöös Vinni vallaga ning kasutades Euroopa Liidu ja siseriiklike fondide rahastamisvõimalusi, investeeritud spordiobjektidesse sadu tuhandeid eurosid.

Vinnis, valla poolt rajatud tartaankattega täismõõtmelise staadioni alale on ehitatud staadioni teenindushoone ja liivakattega spordiplats rannavõrkpalli ja rannajalgpalli mängimiseks, paigaldatud 200 kohaline tribüün ja 11 turnikut virgestusväljakule. Parklasse joonitud liikluslinnakus saab teha vigursõitu või jalgratturite algõpet või hoopis rulaga trikitada.

MTÜ Vinni Spordiklubi Tammed pole seadnud eesmärgiks tippsportlaste ettevalmistamist, vaid liikumis- või huviharrastuslikku tegutsemist endale meeldival viisil ja ajal.

Gustav Saar

Share via
Copy link
Powered by Social Snap