U19 EM jalgpalli finaalturniir muudab Rakveres järgmisel nädalal liikluskorraldust

Kastani pst skeem. Allikas: Rakvere LV
Järgmisest nädalast vallutab Rakvere linna Euroopa jalgpall, kui Rakvere staadionil peetakse kolm U19 Euroopa meistrivõistluste finaalturniiri alagrupi mängu: teisipäeval, 3.juulil algusega kell 18.45 mängivad Serbia – Prantsusmaa, reedel, 6. juulil kell 17.30 Serbia – Inglismaa ning esmaspäeval, 9. juulil kell 20.00 Serbia – Horvaatia koondised.

Seoses jalgpallivõistlustega on Rakveres mängude päevadel häiritud linnaliiklus Kastani puiestee piirkonnas. Liikluseks suletakse Võimla tänav ja Kastani puiestee staadioni vastas oleva tänavaosa mõlemad sõidusuunad pool tundi enne mängude algust ja jäävad suletuks kuni mängu lõpuni. Mängude päeval on kella 9.00st kuni mängupäeva lõpuni suletud Spordi ja Kooli tänav.

Rakvere Spordikeskuse kõrval asuv parkla on võistluste korraldajate käsituses ning pealtvaatajatele autode parkimiseks suletud.

Liiklus suletakse mängupäevadel pool tundi enne mängude algust – 3. juulil kella 18.15-st, 6.juulil kella 17-st ning 9.juulil kell 19.30-st.

Mängude pikkuseks on arvestatud kaks tundi. Tavapärane liiklusskeem taastatakse suletud tänavatel pärast mänge esimesel võimalusel. Bussiliiklust antud mängud ei häiri.

Rakvere Linnavalitsus palub liiklejatelt mõistvat suhtumist liikluspiirangute pärast. Säilitagem rahulik meel ja rõõmustagem, et oleme võõrustajaks tulevastele Euroopa jalgpallitähtedele.

Allikas: Rakvere Linnavalitsus