Haridusportaal kutsub katsetama harivaid tasuta Android rakendusi

Haridusportaal Edudemic on valinud 10 lemmikut tasuta Android rakendust, mis lubavad jätkata õppimist ka suvel. Haridusportaal koolielu.ee kutsub valima oma lemmikuid ning jagama oma kogemusi ja soovitusi.

Arvutamine Lõbus viis liitmise, lahutamise, korrutamise ja jagamise drillimiseks. Rakenduses on ka aja peale arvutamise režiim ja edetabelid, et õppeprotsessi mängulisust lisada.

TED Kaasahaaravad ettekanded tähelepanuväärsetelt inimestelt. Ametlik TED konverentsi rakendus võimaldab sul sisustada reisimist ja vaadata ettekandeid autos, bussis, rongis. Rohkem kui 1200 video- ja helisalvestust (kogu täieneb iga nädalaga) inspireerivate mõtetega haridusuuendajatelt, tehnoloogiagurudlet, meditsiinivaldkonna uurijatelt, ärigeeniustelt ja kõikvõimalikest muudest valdkondadest.

NASA Jahmatavad pildid, videod, info missioonide kohta, uudised, NASA TV, üksikasjalikud selgitused NASAs hetkel käsiloleva kohta, rakettide stardiloendurid, kaardid rahvusvahelise kosmosejaama (International Space Station) asukohaga, NASA Twitter voog, raadiokanal. Seda ja palju muud avastamist pakub NASA rakendus.

Mõista, mõista Riddle This (Mõista, mõista, mis see on?) pakub suurel hulgal mõistatusi, mis on jagatud seitsmeks erinevaks kategooriaks valdkondade ning raskusastmete järgi. 

Käekirja harjutamine See rakendus pakub käekirja harjutusi. Rakendus joonistab või lausub tähti ette ja laseb seejärel enda käe järgi tähti joonistada. Olemas on juhendid suurte ja väikeste tähtede, numbrite ja lihtsamate kujundite jaoks.

SparkNotes Sparknotes võimaldab saada ülevaateid kirjandusest, luulest, filosoofiast, draamast ja lühilugudest. Ülevaadete sisu on võimalik alla laadida või võrgus kasutada. Rakendus lubab ka asukoha jagamist ning õppegrupi algatamist otse mobiiltelefonilt.

Origami Origami on iidne Jaapani paberivoltimise kunst. Origami on saanud väga populaarseks Jaapanis ning ülejäänud maailmas, paljud naudivad erinevate kujutiste voltimise väljakutset. See rakendus aitab asjaga algust teha – õpetab, kuidas tuntud origami-kujundid valmivad.

Tegevuste planeerija  Kunagi ei unune enam midagi – oma ülevaadet ülesannetest, kodutööst, projektidest, kursustest jne. Tegevusi saab vaadata lähenevate kuupäevade kaudu, on võimalik lisada meeldetuletusi ning märkida, kui ülesanne on sooritatud. Rakendusega on võimalik hoida silm peal ka oma tulemustel.

Täiuslik kuulmine Oled Sa kunagi soovinud muusikat kuuldes eristada õigeid noote? See vähetuntud rakendus on võimas vahend oma muusikaliste oskuste tõstmiseks. Selles on seitse erinevat harjutuse tüüpi ning erinevad instrumendid.