Gerli Padar lähetas Rakvere tänavatele 6000 liikumisharrastajat

Foto: Kristel Kitsing

Täna, teist korda toimuval Eesti Ööjooksul startis videvikus Rakvere linna tänavatele enam kui kuus tuhat jooksjat, sörkijat ja kepikõndijat, keda lähetas rajale laulja Gerli Padar.
Eelregistreeris Ööjooksu erinevatele radadele 5741 inimest ja võistluspäeval võimaldati osalejatele lisaks stardikohti, mis müüdi välja viie tunni jooksul.
Inimeste rinnanumbrite arv oli võistluspäeval piiratud just seetõttu, et korraldustoimkonna sooviks oli pakkuda osalejatele heal tasemel jooksuüritust.
Rakvere linnapäevade raames mitme tuhande rakverelase südameid võitnud
Eesti Ööjooks 2 alustas Rakvere keskväljakul täna Virumaa parimate noortebändide ülesastumisega. Kell 18.30 startisid Mõmmi lastejooksudele tuhatkond last ning 21.30 kõlas stardipauk poolmaratoni, 10 ja 5 km distantsidele.
Eesti Ööjooks on teine jooks kuuest Eesti Linnajooksude võistlussarjast. Eesti Linnajooksude sari algas 2. juunil Tartus toimuva PAF Tartu Olümpiajooksuga ja jätkub täna Eesti Ööjooksuga. Lisaks kuuluvad sarja ka ka 11. augustil Narva linnas läbiviidav Narva Energiajooks ning 2. septembril Pärnus toimuv Jüri Jaansoni Kahe Silla Jooks. Kaasatud on ka 9. septembril Tallinas korraldatavad SEB Tallinna Maraton ja Sügisjooks ning 7. oktoobril Paides ja Türil toimuv Paide-Türi Rahvajooks.
Kristel Kitsing