Põnevaid tegemisi Sänna kultuurimõisas

25. mail kell 20 toimub Sänna kultuurimõisas taas väärtfilmiõhtu. Sel korral vaadatakse prantsuse filmi “Serge Gainsbourg – huligaani armastus”. See on pilk prantsuse poppikooni Serge Gainsbourg’i elule läbi koomiksikunstnik Joann Sfari silmade.

Rohkem infot: http://kultuurimois.kultuuritehas.ee/gains.html
Tasuta! Toetab Euroopa Komisjon, Riigikantselei ja Võru maavalitsus.

26. mail kell 14 toimub Sänna velokuuris rattaparanduse õpituba. Juhendab rattaspetsialist Mihkel Sälk. Kaasa võib võtta oma ratta, mida saab putitada, või tegutseda velokuuri rataste kallal. Tasuta! Toetab kohaliku omaalgatuse programm.

8.-10. juunil toimub seminar: Kodu.Perekond.Kogukond.
Konverentsil otsitakse ühiselt vastust küsimusele, kuidas tugevdada ja lähendada kodu, perekonda ja kogukonda. Selleks on kolme päeva jooksul mitmed vestlusringid ja laupäeva hommikul loeng permakultuuri põhimõtetest. Kohale tulemine loob võimaluse koos õppida, jagada ideid, unistada, leida uusi mõttekaaslasi ja nii oma elus, ümbruses kui ka laiemas ühiskonnas positiivsetele muutustele tõuge anda.
Rohkem infto: http://looduskodu.wordpress.com/konverents/

www.kultuurimois.kultuuritehas.ee