Veel jõuab Võrumaa moešhoule

Veel on viimased päevad võimalus registreeruda 7. juunil toimuvale Võrumaa moešhoule.

Sel kevadel on võimalik üksi või mitmekesi osaleda üritusel Võrumaa Mood 2012 „Julge ja Kantav!“. Osaleda võivad õpilased, tudengid, karjääri- ja koduperenaised, kes on pärit või seotud Vana-Võrumaaga. Oodatud on ka õmblussalongid ja sõpruskonnad. Millest ja kuidas kollektsioon teostada, on looja enda mängumaa, tehnika poolt ettekirjutusi pole. Oma teos tuleb kas üles pildistada või paberile kavandada ning saata 30.aprilliks aadressile jana.huul@gmail.com. Igalt loojalt või loojate grupilt oodatakse kolme kuni viit kavandit. Üritus toimub 7. juunil Võrus. Parimale kollektsioonile on auhinnaks õmblusmasin “Super Jeans”.

Kevad-suve 2012 hooaja märksõnad on värvid, 50ndad, 60ndad, luksuslik, valge, efektne, õlad või naba paljaks, lihtsad lõiked, suured mustrid, lilled, pitsid, taaskasutus.