Kylaaudis.ee kutsub oma Teeme Ära talgutele

Selleks, et kylauudis.ee saaks jätkuvalt õhinapõhiselt tegutseda, ootame oma seltskonda uusi vabatahtlikke kaastöölisi. 6. mail kella 12-15 korraldame Haanjas Suure Munamäe nõlva all Vaskna turisimitalus portaali kylauudis.ee vabatahtlike kaastööliste leidmise ja koolitamise talgud.

Talgute eesmärk on leida kodanikualgatuslikule portaalile kylauudis.ee päevatoimetajaid, kirjutajaid, kaasamõtlejaid ja muid abilisi. Eesti kodanikuajakirjanduse seltsi liikmed peavad ettekandeid praktilistel teemadel, aega jääb ka diskussiooniks.

Igaks juhuks tasuks ka tööriided kaasa võtta, sest on lootust, et hea ilma korral leiab Vaskna turismitalu peremees Ahti Utsal talgulistele pisut ka füüsilist tööd.

Talgutele saab registreerida siin: http://talgud.teemeara.ee/events/portaali-kylauudis-dot-ee-vabatahtlike-kaastoeoeliste-leidmise-ja-koolitamise-talgud

Lisainfo: Elina Allas, tel 522 3145