Heategevusjooks Rat Race tuleb taas

Rat Race on New Yorgist alguse saanud kontoriinimeste meelelahutuslik ja heategevuslik jooks, kus valgekraed jooksevad läbi kesklinna, seljas ülikond või kostüüm, käes portfell ja mobiiltelefon, jalas spordijalatsid.

Eestis korraldatakse populaarset meelelahutuslikku heategevusüritust Rat Race juba alates 2002. aastast. Eelmisel aastal toimusid Rat Race jooksud Jõhvis, Tartus ja Tallinnas ning osalenud kontoritöötajate koguarv oli üle 500. Kontorirottide jooks on heategevuslik üritus, mille eesmärk on toetada piiratud võimalustega suurperede laste mitmekülgset arengut ja hariduse omandamist. Suur hulk rõõmsameelseid kontoritöötajaid läbivad põnevad rajad erinevates Eesti linnades, nautides meeleolukat lavaprogrammi ja suurepärast seltskonda. Osalejatele on välja pandud suurepärased auhinnad.

29. mail Tallinnas – Vanalinna Päevade raames!

1. juunil Tartus

2. juunil Haapsalus – Lääne-Eesti Grillimise Meistrivõistluste Grillfest 2012 raames.

Vaata ka tutvustavat videot:

Vaata lisainfot!