Vana-Võrumaa moeshow “Julge ja kantav!” ootab osalejaid

Suvi on tulemas ja on viimane aega mõelda uute, ilusate ja tähelepanu köitvate rõivaste ning aksessuaaride peale. Kevad-suve 2012 iseloomustavad värvid, 50ndad, 60ndad, luksuslik, valge, efektne, paljad õlad või naba, lihtsad lõiked, suured mustrid, lilled, pitsid, taaskasutus… Need on vaid mõningad märksõnad, mida annavad
moekuulutajad.

Sel kevadel on võimalik Sinul üksi või koos sõbrannaga osaleda üritusel Võrumaa Mood 2012 „Julge ja kantav!“. Kui sa oled õpilane, tudeng, karjääri- või koduperenaine, kes on pärit või seotud Vana-Võrumaaga ning sulle meeldib kavandada uusi rõivaid ja aksessuaare, siis tule ja osale üritusel! Oodatud on ka õmblusalongid ja sõpruskonnad.

Kavanda paberile oma ideed või pildista üles oma teosed ning saada meile. Igalt loojalt või loojate grupilt ootame kolm kuni viis kavandit 30. aprilliks aadressile: jana.huul@gmail.com. Kavandile lisa oma kontaktandmed: nimi, telefoninumber ja meiliaadress.
Valitakse välja parimad kollektsioonid, mis pääsevad moeshowle „Julge ja Kantav!“.

Üritus toimub 8. juunil Võrus.

Varsti info nähtaval ka Facebookis: Võrumaa Mood 2012!

Täpsem info: Jana Huul, jana.huul@gmail.com

Stiilivihjeid pakub veebi-moeajakiri Femme.ee: http://femme.ee/moekas/stiilivihjed/7647?P=2