WWOOF Eesti kutsub mahetaludesse vabatahtlikuks

Äsja tähistas oma 5. sünnipäeva WWOOF Eesti, kuuludes nende tublide MTÜde sekka, kelle liikmed on tegusalt ja jätkusuutlikult vabatahtlikku tööd teinud. 2007. aastal loodud MTÜ WWOOF Eesti annab võimaluse kogeda elu vabatahtlikuna Eesti mahetaludes.

Selle aja jooksul oleme tublisti elavdanud mahepõllumajanduslikku liikumist Eestis ning toonud säästva ning loodussõbraliku majandamise igapäevainimesele palju lähemale. Oleme aidanud vabatahtlikel Eesti mahetaludes erinevaid töid proovida ning oskusi omandada. Ühtlasi oleme maailmale reklaaminud Eestit kui toredat reisisihtkohta, kus võib õppida palju vanu ja kasulikke töövõtteid ning kohtuda tegusate ja väärikate mahepõllumajandust viljelevate inimestega.

Oma viie tegevusaasta jooksul oleme vabatahtlikuna registreerinud enam kui 700 inimest erinevatest maailma paikadest ning hetkel on meie nimekirjas 27 tegusat Eesti mahetalu, kes jõudumööda vabatahtlikke vastu võtavad ning neile oma teadmisi ja ehedat energiat jagavad.

Täname kõiki talunikke meie võrgustikus olemast ning vabatahtlikele inspiratsiooni pakkumast. Ka vabatahtliketa poleks WWOOF Eestit – seega suur tänu teilegi wwoofimast Eesti taludes.

Vabatahtlikuna mahetalus leiad, mida otsid! WWOOF Eesti inspireerib ja annab hindamatu kogemuse, mida koolis ei õpi. Uuri lähemalt: www.wwoof.ee.

Täpsem info: Priit Pikk, MTÜ WWOOF Eesti juhatuse liige, tel 5040381 ja 5284346, e-post priit@wwoof.ee