Seeniorlaul 2012 ootab osalejaid!

Toomas Kuter on seenioride lauluvõistlust korraldanud juba aastaid.

VI vabariiklikust seeniorlauluvõistlusele “Seeniorlaul 2012” on oodatud osalema kõik harrastussolistid alates viiekümnendast eluaastast. Konkursi finaal toimub 21. aprillil Pärnu kultuurikeskuse Tervis saalis. Konkurss toimub kolmes voorus ja kahes vanusegrupis.I voor viiakse läbi helisalvestiste põhjal, millest valitakse välja kuni 20 solisti, kes pääsevad edasi II vooru. Helisalvestised tuleb saata vabalt valitud helikandjal hiljemalt 4. aprilliks aadressil: “Seeniorlaul 2012”, MTÜ Rand, Lõuna 2 – 311, 80010 Pärnu. Lisada nimi, vanus, lugude pealkirjad, saatja nimi, kodune aadress, telefon, e-post. Edasipääsust II vooru teavitatakse soliste hiljemalt 13.aprilliks.

II ja III voor toimuvad 21.aprillil Pärnu kultuurikeskuse Tervis saalis. Esinemisjärjekorra loosimine kell 14. II voorus esitatatakse kaks laulu: üks laul Raimond Valgre loomingust ja teine laul vabal valikul – fonogrammi, klaveri, kahest liikmest koosneva ansambli või mõne muu instrumendi saatel.

Laulude kohustuslik pikkus on 2-4 minutit. Teisest voorust pääseb finaali kuni kümme solisti. Kolmandas voorus, ehk finaalis esitatakse teises voorus kõlanud Raimond Valgre laul ja üks uus laul vabal valikul.

Lauljad võistlevad kahes vanusegrupis: 50-65aastased ning 66aastased ja vanemad.

Soliste hindab viieliikmeline žürii, mille esimeheks on laulja ja literaat, Pärnu muusikapreemia laureaat Toomas Kuter, kes on laulukonkursi žüriid juhtinud algusest peale. Parimaid soliste ootavad auhinnad. Täpsem informatsioon:

Toomas Kuter tel: 5591 4058 e-mail: toomas@kuter.eu

Kaja Treuberg tel: 5666 2733 e-mail: puhvi@hotmail.com