Ööjooks kogub partnerid suurtoetaja pardale

Viking Line Eesti tegevjuht Inno Borodenko ja Marko Torm allkirjastamas koostöölepet. Foto: MTÜ Rakvere Maraton
Ööjooks paneb laupäeval hooajale avapaugu, kogudes suurtoetaja Viking Line pardale 15 partnerorganisatsioonide esindajat ja pidades kuue tunni vältel esmakordselt Ööjooksu mõttetalgud.

Viking Line pardal laupäeva hommikul kella kaheksast kuni pärastlõunani peetavad mõttetalgud on korraldajate ütlusel mitteformaalse loomuga, mille põhiline raskuskese asetub senisele turundusstrateegia arutelule ja meediaplaani tutvustusele. Vähemtähtsad pole ka partnerorganisatsioonide esindajatelt vestlusringis välja koorunud uued innovaatilised ideed.

Ööjooksu korraldajad loodavad mõttetalgutelt intensiivset vestlusringi, kuhu saavad panustada enamus lähedasemaid abilisi ja toetajaid. „Korraldusmeeskonnana loodame sellest meeleolukast laupäevast saada kas tuge ja kinnitust valitud teele või uusi võimalusi, suunamuutusi ja täiendusi,“ räägib Marko Torm.

Ööjooks on vabatahtlikkusel ja eestvedaja motivatsioonil baseeruv ettevõtmine, mida toetasid eelmisel aastal 33 erasektori ettevõtet ja avaliku sektori ametiasutust Lääne-Virumaal.

Sel aastal hoolitsevad preemiate ja loosiauhindade eest adidas, Põhjakeskus, Hustler energiajook, Würth, Rakvere Lihakombinaat, Jeld-Wen Eesti, Hat-Auto, Rademar, Wiseman Interactive, Rakvere Teater, Liliina, Hawaii Express, Kohala mõis, Cramo, Selver jt. Kõiki ööjooksjaid tunnustab Viking Line preemiareisiga Soome. Poolmaratonil osalejaid tunnustab AQVA Spa täiendavalt AQVA vee- ja saunakeskuse sissepääsu tagava kinkekaardiga.

Ööjooksu toetavad lisaks Eesti Kultuurkapital, Euroopa Sotsiaalfond, Rakvere linn ja Lääne-Viru Maavalitsus. Meediapartneriteks on Kanal 2, Sky Plus, Virumaa Teataja ja Jooksja.

Allikas: MTÜ Rakvere Maraton, www.eestimaraton.ee