Rakvere Teater tänab publikut erakordse aasta eest

2011. aastal esietendus Rakvere Teatris 8 uuslavastust ning anti 352 etendust, mis teeb aasta iga päeva kohta peaaegu ühe etenduse. Neist 232 etendust toimus statsionaaris ning 120 väljasõitudes. Väljasõidu-etendused omakorda jagunevad 56 linnades ja 64 maal toimunud etenduse vahel. Kokku käis Rakvere Teatri etendusi aasta jooksul vaatamas 68 485 külastajat, neist täiskasvanuid 47 374 ja lapsi 21 111.

“Esmalt kummardus ja tänu kõigile kolleegidele Rakvere Teatris, teatri- ja kultuurimaastikul – selja taha jäi ilus ja elamuslik aasta. Veel sügavam kummardus aga publikule, kes hoolimata segasest ajast leiab aina enam tee kultuuri ja teatri juurde, sõnas teatri juht Joonas Tartu. „Vaatame tulevikku positiivselt ning kutsuma kaasa mõtlema, ütlema ja nautima kõike seda huvitavat ja rikastavat, mis me ümber pidevalt toimumas!”

Rakvere Teater soovib kõigile imeilusat uut aastat ja ootab teatrisõpru külla ka värskel aastanumbril, mille sisse on planeeritud tuttavaid lemmikuid, hulganisti väljasõite ja mitu eriilmelist uuslavastust, millest esimene, „Armastus tööpostil“ stardib 18. veebruaril.