Laura Põldvere kontsert Misso Koolis

Esmaspäeval, 21. novembril kell 14 esineb Misso Koolis Laura Põldvere. Kontsert kuulub Eesti Kontserdi Koolikontserdid on osa Eesti Kontserdi muusikalisest programmist ja olulised tulevase publiku kasvatamisel. Üle Eesti toimub keskmiselt 180-250 koolikontserti hooajas.

Kontsert “Lihtsad asjad”

Laura Põldvere – laul
Jürmo Eespere – klahvpillid
Eno Kollom – trummid
Raivo Tafenau – saksofon

Laura Põldvere nimi ei vaja Eestis enam tutvustamist, sest oma noorusele vaatamata mängitakse tema esitatud lugusid kõikides Eesti raadiojaamades. Selle omapärase tämbriga lauljatari ambitsioonid on aga veelgi kõrgemad, seepärast on ta kutsunud appi endale kolm eesti tuntuimat džässmuusikut, kelle abiga pööratakse popmuusika džässiks ja vastupidi. Suurepärase kava teeb veelgi köitvamaks kõikide muusikute improviseerimisoskus, mis võib tunduda keeruline, kuid on samas väga lihtne. Positiivset energiat ja rõõmu jagub kontserdil ohtralt kõigile, nii muusikutele kui ka publikule.

PÄÄSE 5 €

Share via
Copy link
Powered by Social Snap