Vapramäe-Vellavere-Vitipalu Sihtasutus korraldab talvised laternamatkad metsas advendiajal

Laternamatk on haruldane võimalus kogeda pimeda metsa müstilisust, romantikat ja erakordsust ja vaadata kuidas valguse puudumine meie meeli mõjutab. Saatmas talvise metsa salapära ja laternavalgus püüame üheskoos jõulumeeleolu luua. Matkale tulles ole valmis üllatusteks, lisaks metsavaikuse nautimisele saad proovile panna enda erinevad meeled. Matka lõpus saad kosutust sooja teega.

27. novembril kell 17 JÕULUKUINE LATERNAMATK – sihtgrupp lapsed vanuses 5-10 aastat, retkejuhid Mare Linnamägi ja Ingrid Raadom. Registreerumine telefonil +372 5560 0769 (Mare).

4. detsetsembril kell 19 JÕULUKUINE LATERNAMATK – matk algab Vapramäe suurest parklast, teemaks algav jõuluaeg, kestvus ~2 tundi. Gruppi mahub maksimaalselt 20 inimest. Retkejuhid Taive Pärnmäe ja Lauri Toim. Registreerumine ainult e-kirja teel lauri@luua.edu.ee.

11. detsembril kell 17 JÕULUKUINE LATERNAMATK – matka kestus ~2 tundi, pikkus ~2 km, õpetame väikse piknikuga lõkke ääres, laternamatk algab Tartumaa tervisespordikeskuse eest. Retkejuhid Aini Hermann ja Eevi Volmer. Registreerimine telefonil +372 5343 7597 (Siiri).

18. detsembril kell 16 JÕULUKUINE LATERNAMATK – Jõululõhnad ja tunded, kogunemine Vapramäe maastikukaitseala Peedu poolses parklas. Retkejuhid Annereet ja Kristi Paatsi. Registreerimine telefonil +372 520 6651 (Annereet).

Matkapäeva matkad on tasuta. Toetab SA Keskkonnainvesteeringute Keskus. Asume Tartust ~25 km kaugusel Elva lähiümbruses. Uuri lisainfot www.vvvs.ee

Share via
Copy link
Powered by Social Snap