Otepääl rokitakse noortebändide saatel

29.oktoobril kell 17 korraldab Otepää Avatud Noortekeskus Otepää kultuurikeskuses bändifestivali Oktoober Rock.
Noortebändide festivalil astuvad üles kaheksa noortebändi erinevatest Eestimaa paikadest. Avatud Noortekeskuse juhataja Kadri Orava andmeil astub peaesinejana üles tuntud noortebänd Paidest Nevesis. Ülejäänud bändid, kes on oma kodukohtades ehk kitsamas ringis tuntud, tulevad esinema, et saada juurde lavakogemust, uusi tutvusi ja loomulikult tullakse ennast näitama. Kadri Orav märkis, et riietuda võiksid sellele üritusele tulijad huvilised rockilikult, kõiki oodatakse tuliselt kaasa elama. Õhtujuhid on noortekeskuse noored Greta Maria Kivi ja Helen Hirvesoo.
Festival on kõigile tasuta.
Monika Otrokova

Share via
Copy link
Powered by Social Snap