Tallinnas tuleb juba VII Kammermuusika Festival

2005. aastal suure tähelepanu all sündinud Tallinna Kammermuusika Festival toimub seitsmendat korda 11.-25. septembrini Tallinna Raekojas, Hopneri majas, Jaani, Kaarli ja Rootsi-Mihkli kirikus. Festival on Tallinn 2011 Euroopa Kultuuripealinna ametliku programmi osa. Festivali raames antakse taaskord välja Marje ja Kuldar Sink’i nimeline PLMF preemia „Noor Laulja 2011″.

Laiahaardeline ja sisukas programm 13 kontserdiga pakub esmakordselt kammerooperit, muljetavaldavat plejaadi Eesti tippmuusikutest ning väljapaistvaid külalisesinejaid – dirigent Jonathan Brett (UK), viiuldajad Hugo Ticciati (Rootsi) ja Michael Süssmann (Norra), oboe mängija Malcolm Messiter (UK), pianistid Simone Di Crescenzo (Itaalia) ja Aksel Kolstad (Norra) jpt.

Festivali kunstiline juht on ooperilaulja Pille Lill.

Festivali leht Facebookis!

Toetajad:  Tallinn2011, Sokos Hotel Viru, Kultuurkapital, Kultuuriministeerium, WSI, AdNet, QP jt.