Homme on viimane võimalus esitada ülesvõtteid “Minu Käina” fotovõistlusele

Käina vald ootab kõiki huvilisi osalema fotovõistlusel “Minu Käina”, mille eesmärgiks on saada huvitavaid ja elulisi fotosid Käinast ja Käina vallast. Fotovõistlusele saabunud töödest valib žürii välja parimad ja võidutööd saavad premeeritud rahaliselt (auhinnafond 500 €). Parimad tööd leiavad koha 2012. aastal ilmuvas Käina valda tutvustavas raamatus.

“Minu Käina” võistlusele esitatavate fotode juures hinnatakse ideed, loomingulisust ning seda, kuidas autor Käinat näeb. Tähtis on äratuntavus. Esitada võib ka eelnevalt pildistatud, kuid varem avaldamata fotosid. Fotosid saab esitada 12. septembrini 2011. Võistlusele saab esitada töid ja neid hinnatakse kolmes kategoorias:

  • Käina – koht kui selline, loodus, iseloomulikud ehitised jms.
  • Käina inimesed – ilma käinakateta ei oleks Käinal oma nägu ega olemust. Ootame portreefotosid, reportaažfotosid üritustest-sündmustest, fotosid inimestest nende igapäevastes toimetustes.
  • Käina ajalugu ja kultuuripärand – siin on koht vanaema kangastelgedel, rahvariietel ja hiiepuudel, muuseumitele ja kirikutele, kodutaludel ja …
Share via
Copy link
Powered by Social Snap