Rakvere luuleklubi Eos tähistab homme oma
25. sünnipäeva

Homme, 25. augustil kell 17 tähistab Rakvere luuleklubi Eos Rakvere teatri kohvikus ja  rahvamajas oma 25. aasta juubelit.

Pärast lühikes põiget luuleklubi ajaloosse, tunnustatakse kevadise luulevõistluse “Sahtliluuletus 2011” parimaid. Seejärel loeb oma luulet Eos ning pärast seda saavad oma luuletuste ja lauludega ette astuda kõik, kes soovivad.

Üritus on tasuta ja sinna on oodatud kõik huvilised!

Luuleklubi EOS taassündis 1986. aasta kevadel Rakveres pärast ülevirumaalise luulekonkursi korraldamist. Klubi nimi on saadud Vana-Kreeka koidujumalannalt Eos. Seda ajaloolist nime on Rakvere luuleklubi esimest korda kandnud juba 1930ndatel aastatel.

Luuleklubi käib koos iga kuu kolmandal kolmapäeval kell 16 Rakvere rahvamajas, kus mõnusas seltskonnas loetakse üksteise luulet, räägitakse kultuurist, luulest ja luuletamisest. Mõnikord tehakse ka luulelavastusi. Kel soovi, saab luuleklubi külla kutsuda.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap